~ JeMre - ßeSte ~ *ÜST DÜZEY ADMİN*
Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 27 Site nasıl? : Süperr Hangi hepsi kızı? : Eren Ruh Halim: : Favori Kızın : Konu Repi : <div class="js-kit-rating" view="score" path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Kayıt tarihi : 05/08/08
Kişi sayfası Uyarı: (0/3) Hepsiciler Seviyesi: (100/100) Takım: Fb
| Konu: Erkek adam ve pcsi nasıl olur Çarş. Ağus. 06, 2008 11:09 pm | |
| Erkek Adam ve Bilgisayarı Nasıl Olur
Erkek Adam -Delete+Enter Yapmaz, Direkt Shift+Del+Enter Yapar Tükürdügünü Yalamaz. -Gecenin Bi Saati oLsa bile Pc ' nin Karşısında Pijamayla Oturmaz. -Öyle Cicilibicili Windows Xp Teması Kullanmaz Windows Classic Kullanır. -Arama Yaparken Animasyonda Köpek Veya Sihirbaz yoktur Tesbih Çeken Siluet Wardır. -Windows Gezgi'nini Kullanmaz Ulaşmak İstedigi Klasörleri Kendisi Bulur... -IP'sini gizlemez. Bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir. "Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım, Linux'ın hastasıyım" gibi sözleri ağzından düşürmez. -Görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar -İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar. -Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz. Gerekirse format basar -Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar. -"Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldu" demez. "Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu" der. -Markalı PC almaz, kendi PC'sini kendi toplar. -Sabit diskden, fandan, CPU'dan çıkan seslerle huzur bulur. -Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru tutar. -Dial-up'ında "save password" demez, tüm şifrelerini hatırlar hepsi de farklıdır. -USB'den kahve ısıtıcı kullanır. Mutfağa gitmez. Kahvesini yudumlarken kullandığı ICQ'sunda yazışacak birini bulursa, klavyeyi on parmak kullanmak için kahve tutacağı olarak DVD-ROM'unu kullanır. | |
|